ogrencisendikasi.org yayında!

Sitemiz ve blogumuz yayın hayatına başlıyor!

Henüz birkaç ay önce “Hiçbir genç yalnız kalmayacak!” diyerek çıktığımız yolculukta hızla yol alıyoruz. Büyüyoruz, güçleniyoruz, her geçen gün daha fazla yurttaşımızı dinliyor ve onlar tarafından dinleniyoruz. Sözümüzün değeri zaten vardı, biz yoğun çalışmamızı sürdürdükçe sözümüzün gücü de olacak.

İnternet sitemizi hazırlamaya başladığımızda, yalnızca bir internet sitesini değil, aynı zamanda öğrencilerin sesini duyurabileceği bir mecrayı yaratmaya giriştiğimizi biliyorduk. Sitemizi hazırlarken tek kaygımız, sesimizi internet sitemiz aracılığıyla nasıl daha fazla insana ulaştırabileceğimiz oldu.

Kuşkusuz pek çok eksiğimiz var, yolumuzun başındayız. Ancak yine de ogrencisendikasi.org, her geçen gün daha fazla açığını kapatarak ve üzerine ekleyerek daha fazla öğrenci arkadaşımızın ilgisini çekmeyi, onların sesini duyurabileceği bir mecra olmayı başaracaktır.

Öğrenci Sendikası bugünden itibaren özgürlüğümüzü, haklarımızı, öğrenciliğimizi savunmak konusunda bir yeni araca daha sahip oluyor. Bu aracı iyi kullanarak hayallerimize yürüyeceğiz.

Hepimize başarılar!