ÇOMÜ yemekhanesindeki pazarlığı kabul etmiyoruz!

Okulumuzdaki yemekhane zammının geri çekilmesine dair sendika meclisimizin yaptığı açıklamadan 1 gün sonra ÇOMÜ Öğrenci Konseyi tarafından yapılan açıklamada “rektörlük ile yapılan görüşmeler sonucunda 2.75’ten 3.25’e çıkarılan yemek fiyatının 3 TL’ye sabitlendiği” belirtilmiştir.

Zammın geri çekilmesine dair açıklamamıza gelen destek öğrencilerin zam istemediğini açıkça göstermiştir. Öğrenci Konseyi ise rektörlük ile zammın geri çekilmesine dair değil, yemek fiyatına yapılacak zammın pazarlığı üzerine masaya oturmuştur. Bu durum Öğrenci Konseyi’nin öğrencilerin sözünü ve iradesini yansıtmadığını açıkça göstermektedir.

Öğrenci Sendikası ÇOMÜ Meclisi olarak bir kez daha tekrarlıyoruz; bizler üniversitelerin müşterisi değil öğrenciyiz, zam üzerine pazarlık değil ucuz yemek hakkimizi istiyoruz Zamların geri çekilmesi, kaliteli ve ucuz yemek hakkımızın 2 öğüne çıkarılması okulumuzdaki her öğrencinin ertelenemez bir hakkıdır.

Tüm sıra arkadaşlarımıza çağrımızı yineliyoruz, gelin bu taleplerimiz için birlikte mücadele ederek takipçisi olalım!